Testimoni Coway & Ejen Penapis Air di Shah Alam & Klang

Hai & Salam Sejahtera! Saya Nurul ejen sah Coway kawasan Shah Alam, Klang dan sekitar.

Penapis air coway memudahkan kerja didapur , semudah A B & C disamping dapat membekalkan air yang bersih untuk anda sekeluarga. Dengan 1 sentuhan, air dapat dinikmati dalam suhu sejuk atau panas.

Sekiranya anda ada soalan berkenaan promosi Coway Villaem 2 atau Villaem Ombak, terus hubungi saya di talian 0172950152 atau klik jer Katalog Coway Shah Alam, Klang untuk promosi dan model baru.

Call: 0172950152
Whatsapp: Whatsapp Nurul

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00