Simpanan penapis air Coway besar, boleh simpan 11 liter air

Simpanan penapis air Coway besar, boleh simpan 11 liter air

Puan Azimah dari Kuantan telefon dan bercerita tentang masalah yang beliau hadapi dengan penapis air jenama X yang dibelinya tahun lepas.

Katanya penapis yang ada sekarang hanya boleh simpan air panas untuk 2 mug sahaja. Masalah ini sedikit sebanyak menyulitkan kerja masak memasak. Sebagai penyelesaian, Pn Azimah boleh bertukar ke penapis air Coway model Villaem, yang berkapasiti 11.3 liter.

Jadi masalah beliau akan selesai dengan penapis air Coway Villaem ni. Jika anda ada masalah yang sama macam Puan Azimah, terus hubungi saya di 013.4257121 untuk saya ceritakan macam mana penapis Coway akan mudahkan kehidupan anda.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00