Sewa Beli Coway Outdoor Filter Bamboo dan Bamboo Mini

Bamboo Mini

Coway Malaysia telah menyediakan satu cara pembayaran mudah untuk produk penapis air luar (outdoor water filter) model Bamboo dan Bamboo Mini. Pengguna boleh mendapatkan kelebihan Bamboo di kediaman mereka dengan sewa beli serendah RM100 dan RM125 sebulan.

Bamboo Mini POE-14A yang dijual pada harga RM2,800 dan Bamboo POE-15A dijual pada harga RM3,300. Dengan pengenalan skim ini, pengguna boleh sewa beli untuk tempoh 5 tahun, dengan jaminan alat ganti percuma, servis sanitasi percuma setiap 6 bulan, penukaran bateri setiap 6 bulan dan penukaran filter setiap 36 bulan.

Coway Bamboo adalah model penapis air outdoor yang mempunyai alpha 7 mikrof membrane, dengan 7 teras kapilari (7 core capilarry) yang pertama di Malaysia. Kapilari ini adalah 3,000 lebih kecil daripada rambut manusia.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Adam Roslan di talian 0134257121 sekarang.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00