Promosi Trade In Penapis Air Lama ke Coway Ombak; Penjimatan sehingga RM800!

Wow! Berita baik kalau abang kakak cadang nak tukar penapis air… ataupun penapis air lama tu dah usang sangat…

Bertukarlah ke Coway Ombak — mesin satu sentuhan dengan 8 suhu air @ bersamaan 50 tetapan air untuk semua peringkat umur.

Apa kelebihan kalau trade in penapis air lama dengan Coway?

Abang dapat rebate RM200 pendaftaran dan RM 10 tiap bulan. Maksudnya orang lain bayar RM140 abang bayar RM130 aje. Jimat RM800 sepanjang sewaan!

Apa tunggu lagi.. Jom call 0134257121 atau klik jer untuk Whatsapp.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00