Promosi Cash dan Sewa Beli Tahun 2019. Cara Mana Untungkan Customer?

Promosi Cash dan Sewa Beli Tahun 2019. Cara Mana Untungkan Customer?

Hai bakal pelanggan Coway!

Memandangkan Coway tawarkan dua cara pemilikan produk, ramai yang confuse. Nak beli cash atau pun sewa beli (rental).

Kalau ditanyakan saya, teruskan menyewa. Sebab apa? Sewa dipakejkan dengan 5 tabun servis. Cash cuma dapat 1 tahun servis. Tahun 2-5 boleh renew pakejnya.

Sewa Coway ibarat kita ganti cara lama beli air botol kat kedai. Sehari guna 2 botol, kos RM4-5 sehari. Belum dicampur kos ke kedai, kos jerang air atau masa nak isi air dalam botol utk masuk peti ais.

Dengan Coway ada serendah RM2.80 hinggalah RM6. Betul?

Confuse lagi, jom contact Adam di talian 0134257121 sekarang.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00