Penapis air Coway untuk Rumah Kediaman

Ramai bakal pengguna Coway ada dua masalah untuk mencari model penapis air Coway paling sesuai untuk diletakkan di rumah mereka. 

Bagi saya, saya akan cadangkan dua model sahaja iaitu Coway Value atau Coway Villaem. Coway Value adalah penapis air Coway paling basic, iaitu menapis dan menyimpan air pada suhu bilik. Dengan kapasiti simpanan yang kecil, sesuai dengan mereka yang tinggal bujang. 

Bagi keluarga yang mahukan kemudahan, saya sarankan penapis air Villaem kerana banyak kelebihannya. Pertamanya air yang ditulen akan disimpan dalam bekas yang besar, sehingga 11 liter. Jadi anda tiada masalah kehabisan stok air. 

Keduanya, air yang ditulen akan disejukkan, dipanaskan, disuamkan dan disimpan pada suhu bilik. Dengan empat suhu ini, ada lebih mudah minum atau bancuh minuman kegemaran. 

Bagi mereka yang tinggal di kawasan tekanan air rendah, Villaem adalah model paling terbaik kerana mempunyai pam booster terbina dalam. 

Fungsi lainnya ialah ‘child lock’ bagi mengelakkan anak kecil tersalah ambil air panas. 

Banyak kelebihan penapis air Coway Villaem ini. Yang mana satu pilihan anda?

Cara Membeli Penapis Air Coway Villaem

Ada dua kaedah pembayaran, tunai atau sewa beli. Harga penapis air Coway Villaem adalah seperti berikut:

  • Tunai – RM3,800. Diskaun 10%, RM3,420
  • Sewa Beli – RM125 sebulan

Mudah saja, jika nak buat pembelian sila hubungi saya di 0134257121 sekarang!

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00