Nilai pH air ditapis penapis air Coway

Promosi Penapis Air Coway Petit

Jika anda belum tahu, ada empat peringkat penapisan dan penulenan air dalam badan sesebuah penapis air Coway. Penapis yang dimaksudkan menapis sehingga 0.0001 micron untuk mengelakkan zarah dan ion yang negatif untuk diminum oleh penggunanya. Maksud ion negatif ialah unsur karat yang terkandung di dalam air.

Jenis Filter dalam Penapis Air Coway

Peringkat pertama ialah Neo Sense Filter yang menapis partikel besar kotoran dalam air. Kemudian RO Membrane Filter, Inno Sense Filter dan Ceramic Filter.

Hasil daripada empat penulen air ini memberikan anda air yang bersih dengan bacaan pH 6.8 hingga 7.8 namun bergantung kepada sumber air. Jadi sumber air mempengaruhi bacaan air yang ditapis dan ditulenkan oleh penapis air Coway.

Jika anda mencari penulen air dengan nilai pH yang tinggi 8.5, 9.0 dan 9.5, anda boleh cuba dapatkan Coway Inception dengan hubungi saya 0134257121 (Adam Roslan).

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00