Kesilapan Ejen Brand X Membuat Perbezaan Coway vs Brand X

Kelakar juga perbandingan ni. Berat sebelah. Dipetik daripada laman web ejen Brand X.

1. Kalau Puan bercakap pasal Cuckoo, jom bandingkan dengan model NanoTrap kami iaitu Neo.

Coway ada 3 teknologi tapisan air yang customer boleh pilih. RO, NF Membrane dan Nano. Hanya teknologi Nano boleh dicompare apple-to-apple dengan Cuckoo. Faham setakat ini? Jadi, kalau Puan cakap Cuckoo ada mild alkaline, Coway Neo pun ada mild alkaline dan ada mineral.

2. Servis 2 bulan sekali, tukar filter 4 bulan sekali. Mana lebih bagus? Logik akal kanak-kanak pun akan cakap servis 2 bulan sekali bagus.

3. Tiada “pembaziran” oleh mesin Neo. Rujuk point #1.

4. Coway guna tangki BPA Free, material sama macam botol susu. Untuk air panas, Coway gunakan stainless steel untuk pastikan air panas tahan lebih lama. Ada ibu bapa bagi bayi minum botol susu dari stainless steel?

Terima kasih. Untuk penerangan lebih point #3, jangan segan silu call saya di 0134257121 untuk kita berkongsi pendapat.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00