Kelebihan Sewa Beli Coway, Air Bersih Mudah & Cepat

Dengan bayaran serendah RM85 sebulan, pelanggan dapat nikmati air bersih daripada mesin yang berkualiti tinggi berharga RM3500! Betul, customer tak perlu pun bayar harga ribu ribu untuk memiliki penapis air Coway.

Upfront RM85 sebulan dan gunakan mesin ini selama 5 tahun. Call Adam 0134257121 untuk pertanyaan lanjut.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00