Kelebihan Penapis Air dan Udara Coway Menjadi Pilihan 400,000 Rakyat Malaysia

Coway Malaysia Sdn Bhd (Coway), a leading Korean consumer and household electronics company, was once again recognised as one of the most trusted brands in the region when it received the Gold Award at the Reader’s Digest Trusted Brand 2016 Awards in the Water Purifier category.

Salam sejahtera Tuan dan Puan.

Mesti Tuan dan Puan tertanya-tanya kenapa hampir 400,000 rakyat Malaysia menggunakan produk Coway? Jenama Coway seringkali dikatkan dengan produk penapis air di rumah dan pejabat. Sebut penapis air, ramai akan fikir kepada Coway.

Saya sendiri pun bila kali pertama dengar kelebihan Coway, turut rasa teruja. Saya kongsikan beberapa kelebihan Coway dan kenapa anda mesti jadi pengguna Coway dengan bangganya.

  1. Berpengalaman luas dalam bidang air dan udara. Coway 28 tahun bertapak di Korea dan 11 tahun di Malaysia. Coway merupakan anak syarikat Woongjin di Korea. Ada pusat kajian air dan udara serta kilangnya sendiri.
  2. Skim sewa yang menguntungkan. Hanya bayar sewa bulanan, pelanggan akan dapat servis percuma setiap 2 bulan dan penukaran filter percuma setiap 6 bulan. Selepas 5 tahun, mesin anda punya. Nak beli cash? Lebih untung.
  3. Barisan produk baharu setiap tahun. Kalau rasa bosan dengan mesin sedia ada, anda boleh tukar ke produk baru, T&C applied. Hehe.
  4. Produk semua dalam satu. Penapis air bukan sekadar tapis. Selepas tapis, air bersih itu disimpan dan disejukkan. Bila nak minum tadah saja.

Cukup dengan 4 kelebihan ini? Ada lagi yang boleh saya kongsikan dengan hantarkan pesanan ringkas ke 017 623 6508 untuk penerangan lanjut.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00