Kelebihan Coway Neo untuk Famili Kecil

Ramai yang tanya saya, apa kelebihan Coway Neo berbanding model lain yang ada dalam market. Apa perbezaan Coway vs Jenama X. Apa beza Coway vs Jenama Y.

Pertama sekali untuk banding Coway dengan jenama lain… mestilah pilih mesin yang guna teknologi yang sama. Sangat tak adil kalau blog Jenama X kutuk Coway guna RO. RO bagus, kenapa dia suka burukkan? Saya terangkan dalam post yang lain nanti 🙂

Jadi, apa kelebihan Coway Neo?

Coway Neo didatangkan dengan tangki air yang besar iaitu 5.8 liter yang boleh simpan air yang banyak pada satu satu masa. Yes, penapisan Neo menghasilkan air bermineral dan mild alkaline. Beza yer antara alkaline dengan mild alkaline. Untuk air alkaline sila rujuk mesin Inception.

Kalau nak lebih besar, boleh pilih model Harry yang standing. Ada 12 liter air dan 3 suhu sejuk, panas dan suhu bilik.

Coway Neo vs Jenama X, mana yang bagus?

Kalau tanya saya, saya akan jawab Coway Neo paling baguslah sebab tangki air besar. Lepastu tapisan hasilkan air bermineral dan mild alkaline (ramai yang nak macamni.. so saya dah bagi unique selling point untuk Neo ni) dan…

Servis BERKALA PERCUMA SETIAP 2 BULAN.
Penukaran Filter PERCUMA SETIAP 4 BULAN.

Kenapa penting 2 bulan sekali? Tengoklah filter masa diaorang buat servis nanti. Rasa loya pun ada kalau jenis simpan lama-lama tak servis..

Okay, saya pilih Coway Neo. Apa seterusnya?

Tahniah.. Jom klik sini untuk Whatsapp dan saya akan bagi proses seterusnya; atau call 0134257121 @ 0176236508 untuk pemasangan Coway Neo.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00