Hati hati Jenama Tiruan! Eway bukan Coway

Sabtu lepas Adam dihubungi oleh seorang auntie yang mahukan set penapis airnya dipasang selepas berpindah dari Sabah ke Kuala Lumpur. 

Dalam prosedur Coway, setiap pemasangan semula (relocation) boleh dibuat secara percuma untuk customer yang membuat sewa beli atau Coway Servis Membership yang masih aktif. 

Bila ditanya order number atau nama model, saya mulai pelik kerana tidak pernah dengar nama model yang disebutnya. 

Setelah dikaji, rupanya penapis air yang dimaksudkan bukanlah dari jenama Coway, tetapi Eway Germany yang dimenanginya melalui peraduan gores dan menang. 

  
Bagi pelanggan dan bakal pelanggan di luar sana, hati hati jangan terpedaya. Tiada peraduan gores dan menang ditawarkan Coway. Dapatkan penapis air Coway anda melalui ejen Coway yang sah sahaja. Hubungi Adam Roslan di talian 0134257121 untuk maklumat lanjut ? 

Jangan tertipu, Eway bukan Coway!

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00