Harga Rental Penapis Air Coway

Sebab paling utama Coway menjadi pilihan ialah program sewa beli (rental) yang membolehkan pelanggan menggunakan penulen air yang berteknologi tinggi dengan harga mampu milik.

Dengan harga serendah RM75, pengguna dapat menikmati air bertapis yang terjamin kebersihannya. Minum air bersih dapat memeliharan badan daripada keracunan makanan.

Harga Rental Coway

Coway menawarkan 5 model dengan fungsi dan rekabentuk yang berbeza. Berikut adalah senarai harga rental bagi penapis air Coway.

  • Value RM75
  • Petit RM120
  • Villaem RM125
  • Metro RM140
  • Sally RM140

Dengan rental, anda akan menerima servis percuma setiap 2 bulan, penukaran filter percuma selama 6 bulan, termasuk jaminan alat ganti selama 5 tahun. Faedah ini jadi milik anda sepanjang 5 tahun tanpa bayaran tambahan.

Anda tidak perlu risau untuk service atau tukar filter kerana Coway Technician dan Coway Lady akan lakukan untuk anda.

Model mana yang sesuai untuk keluarga saya?

Coway Villaem

Untuk keluarga, saya sarankan tuan puan menyewa model Villaem, kerana merupakan model baharu tahun 2014, mempunyai 4 suhu air dan simpanan air sebesar 11 liter.

Bagaimana beli Coway Villaem?

Untuk pembelian, bakal pelanggan perlu mengisi borang tempahan, sediakan salinan kad pengenalan dan salinan slip gaji sebulan.

Kemudian, sediakan yuran pendaftaran sebanyak RM100 (bergantung kepada promosi) bersama advance payment sebulan RM125. Jumlahnya RM225 sahaja. Advance payment akan dikreditkan pada bulan berikutnya. Anda hanya perlu mula membayar dua bulan kemudian.

Untuk tempahan atau maklumat lanjut, hubungi ejen Coway berdaftar anda, dengan SMS “COWAY RENTAL” ke 0134257121 sekarang.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00