Harga Promosi Coway Ombak Pakej Sewa Beli 2018

Ombak telah membadai pasaran penapis air Malaysia. Dengan 50 tetapan air, semestinya memudahkan pengguna di rumah dan pejabat.

Dengan satu pusingan tombol, pengguna dapat memilih suhu air dari 40 hinggalah ke 90 celcius. Dan pengguna boleh pilih level air yang akan keluar. Mudah kan?

Harga Coway Ombak

Model Ombak ini boleh disewa pada RM140 sebulan atau RM130 untuk pelanggan Extrade. Jom dapatkan Coway Ombak dengan menghubungi ejen berikut.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂