Harga Penapis Air Coway serendah RM75 sebulan

Badan kita memerlukan 8-10 gelas air sehari bersamaan dua liter untuk memastikan badan kita sentiasa sihat. Mminum air kosong dengan cukup setiap hari dapat menghindarkan kita daripada jangkitan penyakit dan risiko kanser.

Kekuarang air dalam badan juga boleh mengakibatkan kita sentiasa lesu dan tidak bermaya. Hal ini kerana air dalam badan tidak dapat membekalkan oksigen ke otak. Tanpa oksigen yang cukup otak akan keletihan. Peranan air untuk tubuh badan yang sihat adalah sangat mustahak.

Ramai yang angguk tanda setuju fakta di atas. Jadi bagaimana untuk dapatkan air bersih yang selamat diminum dan mampu mengembalikan kesihatan tubuh badan? Jawapannya ialah dengan penapis air yang diktiraf.

Berapa harga untuk dapatkan penapis air yang selamat dan diiktiraf? Coway adalah penapis air yang diiktiraf SIRIM dan mendapat pensijilan halal daripada JAKIM.

Berapa pula harganya? Harga penapis air Coway berbeza berdasarkan jenis model; kapasiti simpanan air,  fungsi dan kelebihan tersendiri.

Jika anda pengguna biasa, yang hanya perlukan air bertapis, anda boleh cuba untuk memiliki model Value dengan harga RM2,500 atau RM75 bulanan.

Jika anda berkeluarga dan mahukan air dwi-suhu; sejuk, suam dan panas, anda boleh cuba model Villaem dengan harga RM3,800 atau RM125 bulanan. Jika anda perlukan perbandingan harga penapis air Coway, sila klik Promosi di sini.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00