Ejen Penapis Air Coway Semenyih, Kajang & Bangi

 
Saya ucapkan terima kasih kepada Encik Azrol kerana mempercayai saya untuk menguruskan pembelian penapis air Coway model Villaem.  Walaupun ada sedikit kelewatan akibat kehabisan stok di kawasan Lembah Klang, En Azrol sabar menanti installer Coway yang datang membawa penapis air Villaem. 

Dengan belanja serendah RM4 sehari, keluarga En Azrol akan mendapat air minuman yang terjamin kebersihannya. Selain daripada itu, anak-anak En Azrol lebih suka membancuh minuman kegemarannya kerana dengan sekali tekan, air panas terus mencurah ke dalam cawan. 

Penapis air Coway model Villaem berkapasiti 11 liter dengan 4 suhu air iaitu sejuk, panas, suam dan suhu bilik. Model ini juga mempunyai booster pump terbina dalam bagi memastikan simpanan air sentiasa cukup walaupun tekanan air rendah.  

Harga bagi sewa beli (rental) model Villaem ialah RM125 sebulan. Atau RM3,800 untuk belian tunai (outright). Jika anda telefon sekarang, anda layak mendapat diskaun RM100 atau 10% bagi pembelian model Villaem. 

Saya merupakan ejen sah Penapis Air Coway bagi kawasan Semenyih, Bangi dan Kajang. Sila hubungi Adam di talian 0134257121 . Anda boleh Whatsapp saya juga! 

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00