Coway Inception menjalankan proses penambahan ion hidtroksida (OH-) dan ion kalsium/oksigen, dan ion mineral alkali seperti sodium, kalium, magenesium dan kalsium. Proses ini meningkatkah pH dalam air kepada 8.5, 9.0 dan 9.5.

Ciri-Ciri Coway Inception
Alkaline Level Controller
Dual-temp Alkaline Water
NF Membrane Filtration System
Auto Cleansing

Harga Coway Inception
Outright: RM7,500
Rental: RM195
Instalment: RM312.50 (24 Bulan)
RM208.40 (36 Bulan)

Produk yang dinanti sudah tiba! Coway Inception (CHPE-250NF) merupakan penulen air hibrid yang mempunyai air bertapis Nano Filter (0.01 micron) dengan 3 suhu air dan air beralkali untuk mereka yang pentingkan kesihatan badan dengan mengamalkan air beralkali.

Perbezaan Penapis Air Alkali

Hubungi saya di 0134257121 untuk dapatkan maklumat dan promosi terkini Coway Inception (CHPE-250NF) secara cash atau sewa beli.

* Promosi PERCUMA AIRES hanya sah sehingga Oktober 2015, maklumat perbezaan boleh digunapakai sehingga diberitahu. Sila hubungi saya untuk promosi terkini.

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00