Cari Penapis Air Coway Termurah & Berbaloi? Coway Neo Paling Sesuai!

Ada pendapat dari Internet mengatakan Coway hanya keluarkan produk dengan tapisan RO. Itu salah. Jawapannya ialah Coway mengeluarkan 3 teknologi tapisan air yang terkini iaitu RO, Nano dan NF Membrane.

Nanotrap boleh dilihat dalam pasaran dijual secara meluas kerana boleh menapis 99% kotoran dalam air. Jangan terpedaya ada yang cakap boleh tapis 99.9% kerana hanya tapisan RO sahaja boleh berbuat demikian. Dengan 99% bersih, air anda selamat dan boleh diminum tanpa was was.

Jadi, tak ada alasan lagi untuk melanggan penapis air Coway Neo untuk diletakkan di dapur rumah anda kan? Jom hubungi Nurabyan di talian 0176236508 sekarang.

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂