Berapa Yuran Pendaftaran Nak Jadi Agent Coway? Jom Daftar Sekarang!

Mendaftar sebagai ejen sah Coway banyak sangat faedahnya.

Antara faedah terbesar ialah komisyen 300% daripada Coway. Komisyen yang dimasukkan dalam bank akan direkod dalam commission statement. Sangat mudah untuk apply loan rumah atau kereta.

Berapa Yuran Ejen Sah Coway?

Yuran yang dikenakan untuk pendaftaran agent sah Coway ialah RM120 seumur hidup. Dengan sekali daftar, ejen akan dapat beg laptop yang diisi dengan sales kit seperti buku produk, flyers dan sebagainya.

Dengan 3 sales pada bulan pertama, ejen layak untuk dapat bonus RM800-2500. Nak tahu macam mana nak grab semua bonus ejen Coway? Jom Whatsapp Adam di 0134257121 atau klik jer Wasap Adam.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00