3 Sebab Penapis Air Coway Villaem dan Petit Wajib di Setiap Rumah

Penapis air Petit

Tidak kisah untuk kegunaan keluarga atau rumah bujang, penapis air sangat wajib ada di dalam setiap rumah. Berikut adalah tiga sebab kenapa penapis air Villaem dan Petit wajib ada di setiap rumah.

  1. Fungsi tiga suhu panas, sejuk dan suam sangat memudahkan. Hanya pilih suhu, dan tekan butang one touch untuk air putih anda yang sangat bersih.
  2. Anda tidak lagi perlu membeli bekas simpanan air dan cerek elektrik. Kerja leceh untuk menjerang air dan simpan air untuk diminum adalah cara lama. Dengan penapis air Coway model Villaem dah Petit, anda boleh terus minum kerana lebih 6 liter air disimpan untuk kegunaan anda pada satu-satu masa.
  3. Air yang selamat untuk diminum. Dilengkapi dengan empat peringkat tapisan secara RO, air yang ditapis adalah selamat untuk diminum. Dengan penapis yang lain, zarah kecil air bersama kotoran dan karat mampu melepasi liang penapisan. Hasilnya, air yang ditapis nampak bersih walaupun hakikatnya masih banyak kotoran yang halus tidak kita nampak.

Cukup tiga sebab utama untuk anda. Sebab lain ialah penapis air Coway mendapat pensijilan halal daripada Jakim dan mendapat kelulusan SIRIM.

Ejen Coway Malaysia

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00