Tag Archives: coway dengkil

Ejen Coway Malaysia

Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah :)

Ejen Penapis Air Coway di Banting dan Sepang

SELAMAT DAN MUDAH. Itulah slogan yang menggambarkan Coway kepada pengguna.

Mana tak selamat, kalau air tersebut ditapis dengan 0.0001 micron. Semua kotoran, ion besi dan karat dibuang tanpa was was.

Coway sangat memudahkan dengan satu tadahan, pengguna boleh dapatkan 4 suhu air secara on the spot.

Perlukan maklumat lanjut tentang Coway? Hubungi ejen Coway Sepang dan Banting anda. Bagi yang tinggal sekitar Dengkil dan Nilai pun boleh call Haizad sekarang di talian 0176236508 .

Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah :)