Penapis Air Coway Yang Murah, Hanya RM70 Sebulan

Penapis Air Coway Yang Murah, Hanya RM70 Sebulan

Penapis Air Coway Yang Murah. Jika tuan puan pentingkan kualiti binaan produk; ketahanan produk dan servis lepas jualan yang tiptop, maka Coway adalah jawapannya. Coway turut menawarkan varian model yang mungkin sesuai dengan bajet anda.

Coway Neo boleh disewa pada harga RM95 bulanan. Model ini mempunyai 3 suhu dan tangki sebesar 5.8 liter. Jika dibandingkan dengan brand lain; model ini mempunyai kapaisiti simpanan air yang besar. Tangki besar lebih selamat sekiranya berlaku catuan air.

Coway Ferry didatangkan dengan tangki 3.5 liter dan hanya 1 suhu air. Jadi, elektrik tidak diperlukan. Sesuai dipasang di rumah atau pejabat.

Pilihan di tangan anda. Saya tetap sarankan anda memilih model Coway Villaem kerana tangkinya yang besar 11.3 liter dan mempunyai 4 suhu air.

Whatsapp atau call saya di talian 013-425-7121 sekarang untuk pertanyaan lanjut!

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00