Terima kasih kerana berminat untuk mendapatkan produk Coway. Boleh saya tahu, Abang dan Kakak mencari penapis air bermineral, atau beralkali tinggi?
2. Outright, Instalment atau Sewa Beli? Mana sesuai untuk saya?

Coway sediakan 3 cara bayaran untuk memiliki produk Coway. Berikut adalah pilihan paling mudah untuk memiliki penapis air untuk rumah andan.

  • Sewa beli – Sewaan minima 36 bulan atau pemilikan produk selepas 60 bulan. Sepanjang sewaan 60 bulan akan dapat servis percuma setiap 2 bulan dan penukaran filter percuma setiap 6 bulan. Sewaan adalah pilihan saya dan kebanyakkan pengguna Coway.
  • Outright – Belian terus harga mesin. Akan menerima servis percuma setiap 2 bulan dan penukaran filter percuma setiap 6 bulan selama 1 tahun. Tahun kedua dan seterusnya, boleh langgan servis membership.
  • Instalment – Belian terus, bayar secara ansuran dengan kad kredit tanpa faedah (0% interest). Minima 6 bulan hingga 36 bulan berngantung kepada bank penyedia kad kredit.

3. Saya akan hubungi anda untuk proses pendaftaran dan pemasangan.

Masukkan maklumat berikut dan saya akan hubungi anda dalam kadar segera. Proses pemasangan dibuat 5 hari berkerja selepas proses pendaftaran.

Close Menu
Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00