Jom Dapatkan Coway di Kelantan bersama Faten

Dulu-dulu kito buleh oyak penapis air ni tak penting. Loni semua keno ado rumoh masing-masing, air loni tak serupo mulo deh. Keno amek cakno belaka deh.

Penapis air COWAY tok payoh bayar deposit 200 ringgit. Pase loni/bule ni, percuma guno sebule.

Coway bui percuma belako ??

  1. Nok g hantar dan pasang percumo
  2. Servis 2 bule sekali percumo
  3. Tukar filter pon percumo jugok
  4. Kalu pindoh rumoh atau tukar alamat wak baru pun percumo
  5. Kalu punoh gapo-gapo coway akan tanggong. Sene kato 100% coway tanggong. Takpayoh nok wak tubek duit doh.

Klu nok tnye gpe2 pasa coway. Buleh wsp Faten deh . Kito set maso kito jupo mano-mano. Sayo agent coway wak sah dan berdaftar.

011-29227768

http://www.wasap.my/601129227768

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂