Harga Promosi Filter Air Coway 2015/2016

Filter air Coway sentiasa mendapat sambutan hangat daripada rakyat Malaysia. Oleh yang demikian, Coway Malaysia menawarkan diskaun dan harga promosi bagi pembelian secara outright dan sewa beli.

Pembelian outright (cash atau installment kad kredit) akan menerima diskaun 10% daripada harga asal produk. Produk filter air Villaem, berharga RM3,800 boleh dimiliki dengan harga RM3,420.

Bagi sewa beli, penyewa dapat jimat RM100 selepas pemotongan untuk yuran pendaftaran. Harga asal yuran pendaftaran ialah RM200. Jadi, penyewa cuma membayar RM100 dan deposit 1 bulan.

Berminat dengan produk filter air dan udara Coway? Jom hubungi ejen cepat, amanah dan terbaik anda, Adam di talian 0134257121 sekarang atau  SMS “COWAY FILTER AIR” ke 0134257121   untuk daptkan maklumat lanjut!

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00