Ejen Penapis Air Coway di Alam Damai, Cheras

Dengan penapis air Coway, saya tak lagi perlu berulang alik ke Giant untuk beli stok air. Jimat masa dan wang Ringgit – Misha

Siapa nak jadi macam Pn Misha dari Alam Damai, Cheras. Dengan menyewa produk Villaem semua kerja dapur jadi mudah. 

Tetamu yang datang pun senang boleh ambil air sendiri dari mesin Coway. 

Jom dapatkan penapis air Coway di Alam Damai, dan sekirar Cheras dengan menghubungi Adam di talian 0134257121 sekarang. 

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂