Ejen Penapis Air Coway Cheras dan Pandan Indah

Ejen Coway Cheras

Saya Wazlina! Dulu pengguna Coway dan sekarang suka kongsi kebaikan Coway dengan orang lain. Sayalah pakar air yang perlu anda call! Call saya 0192176378 sekarang!

Aktiviti minum air adalah sangat penting untuk tubuh badan. Kekurangan air dalam badan boleh menjadi punca kepada penyakit serius. Oleh itu, adalah sangat penting kita menjaga sumber air yang masuk ke dalam badan kita.

Menyedari hakikat itu, saya sendiri telah membuat kajian dalam Internet dan bertemu ‘water specialist’ sebelum membuat keputusan untuk membeli penapis air untuk rumah saya.

Alhamdulillah, akhirnya saya ditemukan dengan penapis air jenama Coway. Ya, jenama penapis air nombor satu di Korea tu!

Sejak guna Coway di rumah saya tak perlu risau tentang kebersihan air sebab penapis air Coway menggunakan sistem RO, menapis air sehalus 0.0001 micron. Airnya pun sedap!

Bila ada saudara mara datang senang je nak sediakan air kopi, masuk kopi dalam mug, tadah dan siap. Diaorg siap jeles lagi. Hehe.

Coway Cheras & Pandan Indah

Call Wazlina 0192176378 Sekarang!

Kenapa Mesti Guna Penapis Air Coway?

Sebab mudah, praktikal dan menjimatkan. Tadah je air dah keluar. Memang mudah.

Saya kata menjimatkan sebab sebelum ni sehari saya perlu beli 2 botol air mineral, total dah RM5.00. Sekarang saya tak perlu beli sebab saya sewa Coway sehari RM4.20 saje. Dah jimat 80 sen. Sebulan dah jimat RM24. Maksudnya cuma bayar RM125 sebulan dapat air 11 liter, air sejuk, air panas dan banyak lagi.

Berminat dengan Penapis Air Coway?

Jika anda tinggal di sekitar Sg. Besi, Pandan indah, Ampang, Wangsa maju, Keramat, Cheras, Sentul, Setapak atau sekitar Lembah Klang, anda boleh terus call saya.

Call Wazlina 0192176378 Sekarang!

Call Wazlina 0192176378 Sekarang!

Call Wazlina 0192176378 Sekarang!