Ejen Coway Kelantan Kuala Krai

Nak dapatkan produk Coway di Kuala Krai? Loni air wak bersih buke guno untuk minum jah abe kakok weh.

  • ?Nok basoh sayor
  • ?Nok rendam berah nanok nasik
  • ?Nok Bilah Botol Susu Anok kecik
  • ?Nok masok Sup/ singgang

Bendo kecik gini jah pon buleh jah teke air coway wak bersih. Kalu dulu gak kito duk kiro nok guno air mineral kotok sebab mahal lajok. Setakat nok celuk-celuk jah. Tp Sejak ado Coway ni, nok buat kijo dapur gak semua guna air coway. Tekan bute dio, tubek lalu air bersih.

Terimo pase produk Coway seluruh daeroh di kelate. Kalu nok jupo pun buleh. Kito set maso, set tempat, pahtu kito wak kiro la nk jupo mano. Telepon atau wasap 011-29227768 sayo lalu, sene sikit kito wak kiro pasal Coway.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂