Ejen Coway Ampang, Wangsa Maju, Melawati & Keramat

Assalammualaikum, nama saya Nurin Amni, ejen Coway yang berdaftar (health planer 525897), seorang yg perfectionist suka pada benda2 senang dan cepat, ok cerita dia mcm ni, nak buat air pada yg dah kahwin mmg selalu dibuat oleh bini la betul tak?, tapi masalahnya bila mintak kena tunggu air panas dalam 10min, dia bancuh, hidang silap2 total nak dpt air dlm 20min betul tak?

Belum cite kena tggu suam sket baru boleh minum, tahu2 nak menikmati segelas teh-o je kita dah buang masa hamper setgh jam, last2 itu yg kaum2 suami ni suka lepak kedai mamak, isteri pun selalu laa dapat msg “cyg abg gi minum jap” sape yg yg mcm tu? Rasanye bukan saya seorang yg lalu benda ni, ok so jom kita cite pasal coway jap.

Alright, kan saya tulis diatas tadi saya perfectionist, perfectionist ni yg paling teruk adalah dah la perfectionist nak cepat pulak tu, last2 kalo satu benda tu tak menepati citarasa pasti akan ditinggalkan saja kerja atau sesuatu perkara itu, cepat bosan dan sebagainyer, kalo awk mcm saya jawapannyer adalah coway water purifier, cepat perfect semua ada panas sejuk suam dan yg paling best bersih dan halal.

coway water filter

Byk water filter kat luar sana? Ok jom kita kenal company coway ni dulu, org kata tak kenal maka tak cinta, coway ni dari korea, ada tempat R&D paling besar dan canggih disana, mempunyai kakitangan menjangkau 250 org hanya utk memastikan product yg dipasarkan terbaik utk digunakan, R&D center yg dibuka pada 1993 dan dikeluarkan utk pasaran pada 1994, berkerjasama dgn seoul national university iaitu rangking atas dlm ketegori university seoul, kerjasama mereka utk mencipta dan mengeluarkan product yg berteknologi terkini dan untuk pembelajaran pelajar, mempunyai bangunan 6 tingkat diatas tanah dan 2 tingkat dibawah tanah didalam kawasan university itu sendiri.

Call Nurin Coway di talian 013 424 2606 sekarang!

Banyak memenangi award antarabangsa, antaranya water quality association(woa) gold seal mark, mematuhi standart restriction of hazardous substance directive, pengeluar terbesar water filter didalam rumah,dan customer service yg terbaik.

Di asaskan pada tahun 1989 dan sejak itu market coway makin mengembang diseluruh dunia, mempunyai byk product, dan makin bertambah ( boleh ke website coway ) menjadi barangan electric dirumah yg popular pada tahun 1990, dan mcm2 lagi.

70% didalam badan kita adalah air, apakah jenis air yang kita minum? Adakah iyer air bersih? Atau iya nyer air kotor yg telah dicemari, dengan coway, filter yang mempunyai 0.0001 micron dijamin akan member air bersih dan sihat utk dijadikan minuman harian anda.

Call Nurin Coway di talian 013 424 2606 sekarang!

Mengapa saya sarankan Penapis Air Coway?

1. 3 jenis air suhu air (panas, sejuk suhu bilik)
2. Tangki simpanan yg besar dan kedap udara
3. Menggunakan bahan plastic BPA free
4. Direct piping, tidak perlu tambah air secara manual
5. Penapis dijamin halal (pengiktirafan dari jakim)
6. Design yang menarik, kemas dan moden
7. Kualiti air dijamin bersih (pengiktirafan dari sirim)
8. Sesuai digunakan utk seisi keluarga
9. Sensor cahaya (penjimatan elektrik)

Ejen Coway Ampang, Wangsa Maju, Melawati & Keramat

Hubungi saya Nurin Amni boleh dihubungi menerusi 013 424 2606 panggilan/sms/whatsapp) sekarang!

Call Nurin Coway di talian 013 424 2606 sekarang!