Coway Jenama Nombor 1. Kenapa Survey yang Lain?

Jenama Coway adalah pilihan 700,000 rakyat Malaysia sejak 2016. Coway terkenal dengan servis berkala setiap 2 bulan dan penukaran filter PERCUMA setiap 6 bulan.

Kini banyak jenama lain yang cuba follow trend yang diperkenalkan Coway ini. Mereka cuba tawarkan harga lebih rendah dengan benefits kepada customer dikurangkan. Kualiti dikurangkan tapi memperjudikan hak pelanggan.

Servis Berkala Setiap 2 Bulan

Ya, ini adalah penting kerana pihak R&D Coway di Korea telah menetapkan servis sanitasi untuk isi rumah di Malaysia ialah setiap 2 bulan. Jika dipanjangkan, boleh memudaratkan pengguna. Jika servis 2 bulan pun airnya teruk, apatah lagi 3 bulan dan ke atas. Jangan ambil risiko.

Jimat RM200 Yuran Pendaftaran

Jom grab offer jimat yuran pendaftran RM200. Anda jimat RM200 untuk pesanan setiap produk air dan udara (kecuali Neo). Jom dapatkan info lanjut di talian 0176236508 sekarang.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂