Category Archives: Penapis Udara

Penapis Udara Lombok Untuk Alahan

Penapis Udara Lombok berkesan untuk menangkap bulu bulu halus di udara. Biasanya akan terperangkap di karpet. Tetapi dengan Lombok daripada Coway akan menamgkap terlebih dahulu.

Perlukan info lanjut, call 0134257121 Adam untuk pertanyaan.

Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah :)

(VIDEO) Penapis Udara Storm, Tulenkan Udara dan Sejuk

Indulge yourself in your breezy and fresh indoor air with Coway air purifier Storm AP-1516D. Whether you are feeling in need of better air circulation, or just want to breathe in clean air without bacteria, Storm is the choice. The powerful air circulator may even make you feel like you are switching on a fan!

  • Rental: RM95/mo
  • Cash: RM3,000 with 1 yr complimentary service.

Contact Adam at 013-4257121 for more information.

Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah :)

Penapis Udara Coway Storm dengan Kipas, RM95 Bulanan

Penapis udara Coway Storm adalah model baharu dalam barisan produk Coway. Coway Storm mempunyai multidirectional air flows dengan kitaran udara sejauh 6 meter.

Coway Storm juga mempunyai fungis haze mode dan HEPA filter yang mengurangkan influenza. Fungsi multidirectional boleh menghembus angin ke depan dan atas.

Sewaan Coway Storm ialah RM95 bulanan dan belian tunai RM3,000 dengan 1 tahun servis percuma. Hubungi Nur Abyan di talian 0176236508 sekarang.

Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah :)

Penapis Udara Coway Untuk Pencinta Kucing

Bagi pencinta kucing, memasang penulen udara adalah satu kewajipan. Selain untuk menjaga udara sekitar, penulen udara mampu mencegah bulu halus daripada melekat di baju atau perabot. 

Produk penulen udara Coway seperti Lombok, Tuba dan Indicator adalah penyelesaian terbaik.

 

Penulen udara Coway bukanlah seperti vakum yang menyedut bulu kucing, tapi membersihkan udara daripada bulu kucing yang lebih halus di udara. Tak percaya? Tengok gambar di atas.

Untuk dapatkan maklumat lanjut, hubungi saya 0176236508 untuk temu janji.

Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah :)

Dapatkan Coway Indicator Anda Hari Ini, dengan NFC

   

Coway Malaysia baru sahaja melancarkan penulen udara pintar dengan NFC untuk pasaran tempatan. Model baharu ini dikenali sebagai Indicator berupaya memberitahu pengguna tentang status udara di dalam kawasan rumah atau pejabat. 

Dengan menggunakan teknologi NFC, pengguna hanya perlu sentuh telefon pintar kepada alat kawalan Indicator dan status udara akan dipaparkan di telefon serta merta. 

Coway Indicator dicipta khas untuk melawan jerebu yang membahayakan isi rumah. Indicator dijual pada harga RM3,000 atau pakej sewa beli RM95 sebulan. Hubungi talian 0176236508 untuk maklumat lanjut. 

Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah :)