Cara Relocate Produk Coway Ke Rumah Baru

Tahniah sebab sudah pindah ke rumah baru! Jom lah tukar mesin yang lama tu kepada mesin yang baru… Baru ada mood pindah rumah baru..

Okay melawak saja.. Macam mana nak relocate Coway dari alamat lama ke rumah baru? Bawa set penapis air Coway tersebut ke rumah baru. Buat call kepada ejen yang uruskan pemasangan tu. Bagi dia kerja lebih sikit. He he.

.

Call talian hotline Coway 03-2059 0188 untuk pemindahan penapis Coway anda. Technician Coway akan telefon untuk appointment dan datang untuk membuat piping semula. Tak perlu fikir apa apa pun.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00