Cara Relocate Produk Coway Ke Rumah Baru

Tahniah sebab sudah pindah ke rumah baru! Jom lah tukar mesin yang lama tu kepada mesin yang baru… Baru ada mood pindah rumah baru..

Okay melawak saja.. Macam mana nak relocate Coway dari alamat lama ke rumah baru? Bawa set penapis air Coway tersebut ke rumah baru. Buat call kepada ejen yang uruskan pemasangan tu. Bagi dia kerja lebih sikit. He he.

.

Call talian hotline Coway 03-2059 0188 untuk pemindahan penapis Coway anda. Technician Coway akan telefon untuk appointment dan datang untuk membuat piping semula. Tak perlu fikir apa apa pun.

Wasap Diskaun RM200!

Ini adalah blog promosi ejen jualan penapis air Coway. Sila hubungi saya untuk dapatkan info pembelian di talian 0176236508. Sekiranya berkaitan masalah produk, technician atau apa-apa isu lain sila hubungi 03-20590188. Terima kasih :)