Cara Beli Penapis Air Coway Secara Online

Dalam dunia serba canggih ini, proses jual beli menjadi lebih mudah. Memiliki penapis air Coway juga semudah ABC jika anda membuat tempahan secara online. Anda tidak lagi perlu ke mana-mana pasaraya untuk membuat pendaftaran. Kami yakin, selepas selesai proses pendaftaran dan pembayaran, Cody atau pasukan teknikal kami akan ke rumah anda dalam masa 2 hari untuk memasang penapis air Coway anda.

  1. Sila hubungi saya di 0134257121 melalui SMS atau WhatsApp untuk tanya sebanyak mungkin tentang produk. Tanya perbezaan produk, perbezaan harga dan bagaimana cara untuk servis atau tukar filter (semuanya PERCUMA selama lima tahun).
  2. Saya akan hantarkan borang pendaftaran dan borang yang berkaitan. Anda isi dan pulangkan kepada kami.
  3. Anda buat pembayaran deposit dan bayaran bulan pertama seperti yang diterangkan pada langkah pertama. Anda tunggu tiga hari untuk pemasangan.

Mudah bukan? Anda tidak perlu bazirkan masa, tenaga, dan petrol untuk memiliki penapis air Coway untuk keluarga anda. Sebarang pertanyaan berkenaan penapis air Coway, sila hubungi saya/atau SMS “COWAY” ke 0134257121 ya.

Leave a Reply

Close Menu
Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part… Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah 🙂

Hai, saya sedia bantu!

We are here to help you!

Sales

Nurabyan Razak

Online

Sales

Adam Roslan

Online

Nurabyan RazakWe are here to help you!

We are here to help you! 00.00

Adam RoslanPakar Penapis Air

Hai, cik nak tahu tentang model mana ya? 00.00