Bamboo: Outdoor Filter daripada Coway

Bamboo Outdoor Water Filter daripada Coway

Outdoor filter sangat membantu isi rumah mendapat air yang bersih dan sihat. Sekiranya kawasan rumah terdedah kepada air karat dan air berbau, memasang outdoor filter Coway adalah penyelesaiannya.

Coway Bamboo adalah model yang mempunyai alpha 7 mikrof membrane, dengan 7 teras kapilari (7 core capilarry) yang pertama di Malaysia. Kapilari ini adalah 3,000 lebih kecil daripada rambut manusia.

Dengan konsep inside-out, air akan melalui 0.01 mikron untuk menghilangkan kuman, bakteria, pepejal dan besi berat tanpa mengurangkan tekanan air di dalam rumah.

Kelebihan Outdoor Water Filter Bamboo Coway

Bamboo dibina dengan rangka besi tahan karat (stainless steel), pemasa flush automatik, kalis tekanan tinggi, suhu tinggi dan pH, dan paling penting bebas daripada tersumbat.

Terdapat dua model iaitu Bamboo POE 14A untuk apartment dan Bamboo POE 15A untuk rumah atas tanah. Harga untuk unit Bamboo POE 14A ialah RM2,800 dan POE 15A ialah RM 3,300.

Untuk dapatkan air bersih untuk isi rumah anda, hubungi saya sekarang untuk temu janji. SMS “Coway Bamboo” ke 0176236508 sekarang!

  • Promosi Rebat RM150 untuk Sewa! Masukkan nama untuk dapat rebat sekarang!