Promosi & Harga Penapis Air Coway

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Terima kasih kerana mengunjungi laman web pengedar Penapis Coway Malaysia. Sudah pasti kehadiran anda ke laman web ini adalah untuk mendapatkan maklumat produk Coway yang terdiri daripada penapis air, purifier udara dan bidet tandas.

Saya, Adam akan bantu anda untuk mengenali barisan produk Coway, dan membolehkan anda membuat tempahan produk secara online. Sila hubungi saya di talian 0176236508 untuk pertanyaan/pesanan.

Kenapa Penapis Air Coway?

Penapis air Coway sudah terkenal di Malaysia kerana produknya yang berkualiti dan perkhidmatan selepas jualan yang terbaik. Berikut adalah faedah yang akan and perolehi jika menggunakan penapis air Coway ini. Coway mempunyai mesin yang boleh menghasilkan air mineral beralkali rendah (Neo RM95), reverse osmosis (Villaem RM125) dan alkali ion (Inception RM195).

Tiga suhu air; panas, suam dan sejuk
Air paip ditapis sehingga 6 peringkat
✓ Dijamin halal oleh JAKIM
✓ Pemasangan PERCUMA
✓ Servis setiap 2 bulan PERCUMA*
✓ Filter setiap 6 bulan PERCUMA*
✓ 5 Tahun alat ganti PERCUMA*
* Percuma untuk 5 tahun untuk sewa beli.

Trending: Perbezaan Air Alkali/Bermineral, Alkali Ion dan RO
Panas: Lima Perbezaan Coway dan Jenama C****o
Hebat: Promosi Penapis Air Mild Alkaline & Alkali Ion Coway 2017

Harga Promosi dan Diskaun Coway 2017

Coway Malaysia sentiasa memberi diskaun untuk belian produk penapis air, penapis udara dan Juicepresso. Sila rujuk jadual di bawah untuk harga promosi Coway 2017 bagi belian produk secara tunai atau secara ansuran. Coway menawarkan diskaun hebat 10% untuk semua produk air dan udara bagi belian secara tunai. Untuk sewa beli, pengguna akan mendapat diskaun RM150 untuk yuran pendaftaran.

Mahu Sewa Penapis Air Coway? Bantu Saya Pilih Model Coway…

Bantu saya buat pilihan, air mana yang terbaik untuk saya dan keluarga. Sila hubungi saya melalui  Whatsapp, SMS atau telefon  untuk saya buat penerangan.
Masukkan nama dan nombor telefon anda di bawah, kami akan hubungi anda segera mengikut kehendak anda.

P/S Saya prefer Whatsapp kerana saya boleh  kongsi gambar perbezaan harga, testimoni daripada pengguna sedia ada, penjelasan cara pembelian  dan sebagainya. Tanya saya sekiranya ada promosi untuk hari ini, sekarang!